Beoordelingen Helle Hollis

  • Van Amelsfort Mening geschreven op 10/06/2019

    Snel, vriendelijk, helder en vlot. Kan echt niet beter zoals wij dat hebben ervaren, zeker vergeleken met de ervaringen van andere groepsleden met andere verhuurders. Ook heel fijn, je betaalt een volle tank bij afhalen, alles wat er nog inzit als je de auto teruterugbrengt brengt wordt terugbetaald. Dus geen last minute zoektocht naar een tankstation voor inleveren. Ook heel helder, voorafgaand bij de boeking, welke mate van verzekering dat je wil. Dus geen malafide praktijken met extra kosten als je de auto komt halen. Wij hebben hier een top ervaring!

  • Smits Mening geschreven op 09/06/2019

    Keurig personeel. Duidelijke en goede uitleg mbt alles. Mooie auto. Zeer prettig!!!

  • Snel Mening geschreven op 08/06/2019

    Uitstekende service en altijd een nette auto gekregen. Ik huur volgend jaar weer bij Helle Hollis.

  • Van Beeumen Mening geschreven op 04/06/2019

    Snelle service. Propere wagen voor een correcte prijs. Snelle busservice naar de luchthaven.TOP

  • Suijkerbuijk Mening geschreven op 03/06/2019

    Zoals altijd weer zeer tevreden: auto in topconditie en professionele, vriendelijke medewerkers die me razendsnel hebben gesloten. Graag weer tot heel binnenkort

  • Ter Mening geschreven op 02/06/2019

    Wij zijn super tevreden over Helle Hollis, het personeel is fantastisch en heel behulpzaam. Je hebt de auto snel, bent daardoor snel onderweg en het inleveren gaat zo mogelijk nog sneller en makkelijk. Wij blijven voor Helle Hollis kiezen!

  • Scheepbouwer Mening geschreven op 31/05/2019

    Zoals altijd de snelle en goede service die we gewend zijn. Zou iedereen die een auto zou willen huren op vliegveld Malaga verwijzen naar Helle Hollies!

  • Noergaard Mening geschreven op 30/05/2019

    Hurtig og effektiv ekspedition hele vejen. Det virker bare.

  • Vliem Mening geschreven op 27/05/2019

    Zeer aan te raden. Snelle shuttle service van en naar luchthaven. Contract snel geregeld zoals online gereserveerd, er wordt niet gepusht om nog extra verzekeringen af te sluiten. Ook het inleveren verliep vlot. Auto was met 3000 km nog zo goed als nieuw. En dit alles voor een hele goede prijs. Zo simpel en goed kan het zijn, hier kunnen de bekende verhuurders nog wat van leren!

  • Kunst Mening geschreven op 26/05/2019

    Uitermate goede autobestuurder.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestra web mediante el análisis de su navegación en nuestro sitio.
Siempre podrás revocar tu consentimiento y obtener más información aquí.

We gebruiken onze eigen cookies en cookies van derden om onze website te verbeteren door middel van een analyse van uw gebruik van onze website.
U kunt deze toestemming altijd intrekken en hier meer informatie verkrijgen.